Minirooftop Airco

Op zoek naar verkoeling?

Met het steeds warmer worden klimaat zal een Minirooftop airconditioning een waardevolle toevoeging zijn aan uw dakkapel. Wanneer je overweegt om een dakkapel op je huis te plaatsen dan kun je de Minirooftop direct laten inbouwen bij de dakkapel bij Kozijn Totaal Service

De Minirooftop airconditioning valt minimaal op in uw kamer en zorgt via de design binnenunit voor een goede verdeling van koele luchtstromen. Je ervaart een prettige koele ruimte tijdens zonnige dagen.
De buiten unit is nauwelijks zichtbaar vanaf straatniveau.

lees onder het filmpje verder over de Minirooftop 

Hoogwaardige
kwaliteitsmaterialen

Eenvoudig te bedienen

 Wifi

 

Fluisterstil

 

Onderhouds-
vriendelijk

Nauwelijks
zichtbaar

De onzichtbare airco op je dakkapel

Twee ondernemers startte in 2013 Minirooftop. Een design-airconditioning speciaal voor dakkapellen en platte daken werd er ontwikkeld. Een airconditioning welke vanaf straatniveau nauwelijks zichtbaar is en van binnen mooi is vorm gegeven.

Geen koelleidingen nodig.
Wanneer je een bekende split-airconditioning plaatst is er ook sprake van koelleidingen die geïnstalleerd dienen te worden.
Deze koelleidingen worden weggewerkt in het plafond en bovendien heeft dit systeem jaarlijks onderhoudt nodig.

Minirooftop maakt het verschil en zorgt ervoor dat er van bovenstaande geen sprake is. Geen weggewerkte koelleidingen in je plafond en geen kostbaar jaarlijks onderhoudt.
Een airco moet namelijk koele lucht binnen brengen en geen lelijke leidingen vinden ze bij minirooftop.Met een goed doordacht  ontwerp heeft de Minirooftop een gesloten systeem waardoor koelleidingen tot het verleden behoren. Hierdoor is een mooi, strak design  ontwerp aan de buitenkant maar ook aan de binnenkant van je huis mogelijk.

Naast dat deze airco voor het oog een stuk aantrekkelijker is deze ultra dun (4,5 cm) en brengt deze middels een luchtcirculatie op een perfecte manier een koele lucht naar de kamer.

Geen STEK erkenning nodig.
De Minirooftop werkt niet zoals andere airconditionings met koelvloeistoffen hierdoor wordt de airco al geïnstalleerd in onze productiehal tijdens het maken van  de prefab dakkapel. Een STEK-erkenning is dus niet nodig voor installatie. Onze montuur zal u op locatie uitleg geven over de werking van dit prachtige product.