Meer over onze dakkapellen

Meer over onze dakkapellen

Onze dakkapellen worden in eigen beheer gebouwd volgens een sandwich constructie met de hoogste kwaliteit 100% watervaste materialen. Zo gebruiken wij standaard watervast verlijmd beton multiplex die voorzien zijn van een epoxy toplaag. dit vormt een harde en waterdichte afwerking van het hout dat daardoor geen nabehandeling nodig heeft. Deze platen gebruiken wij voor de gehele buitenzijde. Ook de overstek en de boeiboorden worden vervaardigd met watervast beton multiplex. De binnenzijde van de dakkapel wordt bekleed met een houten beplating.

Omdat wij gebruik maken van 120 mm. dikke PIR platen die aan beide zijden voorzien zijn van een aluminium folie, hebben onze dakkapellen een zeer hoge isolatiewaarde van Rc. 5.67 . (Indien gewenst, kunnen wij zonder veel moeite en extra kosten de isolatiewaarde verhogen)

Om het voor u zo onderhoudsvriendelijk als mogelijk te houden, hebben wij gekozen om de dakkapellen standaard aan de buitenzijde te bekleden met HPL volkern beplating en voor een geringe meerprijs kan er ook gekozen worden voor gevel- en dakrand panelen van Progelit.
(meer info: Proge)

Als dakbedekking gebruiken wij een hoogwaardige EPDM dak folie met een levensverwachting van meer dan 50 jaar. De randafwerking is standaard voorzien van een aluminium dak trim en kan voor een geringe meerprijs ook uitgevoerd worden met een zinken kraal.
Zowel de aansluiting van de onderzijde en de zijkanten van de dakkapel op het bestaande dakvlak wordt uitgevoerd met AlphaFlex Wave, dat is een lood vervanger op basis van een EPDM compound die voorzien is van een strekmetaal en een kleeflaag tegen het opwaaien.

Uiteraard worden onze dakkapellen voorzien van kunststof kozijnen met standaard HR++ isolatieglas welke een uitstekende isolerende waarde hebben.

Dankzij het gebruik van al deze materialen kunnen wij onze dakkapellen een moderne strakke uitstraling geven, maar ook juist die typische klassieke jaren 30 stijl uitstraling.

Wij streven er met de door onze gemaakte keuzes voor de gebruikte materialen om u een zo kwalitatief mogelijk zeer hoogwaardige dakkapel aan te bieden, zodat u vele jaren profijt van de extra woonruimte zal hebben.

Onze dakkapellen worden door eigen zeer ervaren monteurs geproduceerd en geplaatst.

Canva - Person Working on Wooden Board