Dakkapellen

Professioneel
advies
aan huis.

Duurzaam &
energie-
besparend

Eigen
fabricaat
dakkapellen

10 Jaar
volledige
garantie

Binnen
1 dag
geplaatst

Verbeek Pijnacker bewerkt

Creëer het betere leven in uw eigen huis in een handomdraai!

Door het plaatsen van een dakkapel vergroot u aanzienlijk de ruimte in uw huis. Slaapkamers worden suites en uw badkamer een eigen kuursalon. Tegen de werkzaamheden van het plaatsen hoeft u niet op te zien. Kozijn Totaal Service regelt dat voor u.

Geen zorgen, geen moeite en een schitterend resultaat.
Wilt u meer weten op onze site leest u nog veel meer over dakkapellen.

Met een oog voor detail

Wilt u graag persoonlijk advies of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op ?

Kozijn Totaal Service helpt u graag!

BEKIJK OOK EENS ONZE ANDERE PAGINA’S

U kunt hier meer informatie vinden over dakkapellen. Wij streven naar goede kwaliteit en een oog voor detail.

WAAROM KOZIJNTOTAALSERVICE?

Al onze kozijnen worden van de beste profielen en/of houtsoorten vervaardigd en de productie staat onder constante controle van meerdere keurmerk instanties om zo altijd een gecontroleerde topkwaliteit te kunnen leveren.

Om u ervan te overtuigen dat wij uitsluitend werken met de allerbeste topproducten, laat u dan informeren wat de mogelijkheden voor u zijn en vraag een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs aan, die vervolgens een passende offerte voor u maakt.

Kies voor Kozijn Totaal Service als u gaat voor uitstraling, kwaliteit, degelijkheid, vakmanschap en de beste kwaliteit/technische prijsverhouding.

ONZE WERKWIJZE

Indien u geïnteresseerd bent in één van onze producten, dan komt één van onze adviseurs vrijblijvend bij u thuis om zo uw wensen te kunnen noteren en om u te adviseren van wat allemaal mogelijk is.
Vervolgens wordt er een offerte op maat gemaakt en naar u verstuurd per email of per post.

Bij opdracht wordt er een inmeet afspraak gemaakt en dan wordt alles nog eens goed door genomen zodat alles goed genoteerd staat van wat uw wensen zijn.

Zodra wij zicht hebben op de levertijden van onze kozijnen, dan wordt er een montageafspraak met u gemaakt. Dat is doorgaans ca. 3 tot 4 weken voor de geplande montagedatum.